Aardbei Nectarine smoothie

Aardbei Nectarine smoothie

mei 15, 2019 0 Door marina

Zon! Wat kan ik ervan genieten. Alles lijkt dan altijd mooier en vrolijker. Heerlijk! Het prettigste is de tijd in de lente, dan is iedere zonnige dag een cadeautje. In de zomer is het al snel te warm en zijn juist, na een lange periode van warmte, de koelere dagen aangenaam. Waar ik ook altijd naar uitkijk zijn de vruchten die te krijgen zijn in de lente en de zomer. Fruit vind ik heerlijk en sinds ik een blender heb maak ik meerdere malen in de week een smoothie. In de lente en zomer maanden gaat dit wat makkelijker omdat er meer keuze is in vers fruit.
Het is heerlijk om te variëren met fruit en andere ingrediënten bij het maken van smoothies. Je ontdekt steeds weer nieuwe, heerlijk combinaties. Zo ben ik ook bij deze heerlijke smoothie terecht gekomen. Met trots deel ik dan ook mijn recept voor deze heerlijke Aardbei nectarine smoothie!

INGREDIËNTEN voor 1 hele grote of 2 kleine smoothies
– 100 gram lactose vrije yoghurt
– 100 gram aardbeien
– 2 nectarines
– 1 eetlepel (glutenvrije) havermout
– 1 eetlepel honing

BAKKEN MAAR!
Verwijder de kroontjes van de aardbeien en was deze vruchten schoon. Snijd daarna de nectarines in kleine stukjes.

Pak de beker van de blender of staafmixer en vul deze met de yoghurt, aardbeien, stukjes necatarine, havermout en honing.

Pureer deze ingrediënten totdat er een glad mengsel ontstaat. Door het gebruik van een staafmixer of blender zullen alle ingrediënten vermalen en gemixt worden.

De smoothie is klaar om ingeschonken te worden!
Geniet ervan!